Stage Netwerkbeheerder (februari 2022)

Omschrijving

Plaats: Arnhem

Uren per week: 40

Werk-/denkniveau: MBO/HBOBreedband is een internet service provider die zich bezighoudt met Internet & Networking, Managed Services en Clouddiensten. Wij zetten ons iedere dag in om de zakelijke markt -van mkb tot multinational- te ontzorgen met de beste internet- en netwerkoplossingen. Dat doen we met ons expertteam in Eindhoven en Arnhem en met een sterke focus op de tevredenheid van onze klanten. Samen met Signet zijn wij dé connectiviteitsspecialisten onder de vlag van team.blue, een krachtige Europese speler op het gebied van IT-oplossingen.In het kort

Tijdens jouw ICT stage leer je alles over ontwerp, realisatie en beheer van computernetwerken. Maar ook: VoIP, routing, switching, wireless, VPN, servers, storage, virtualisatie en security. Daarnaast ondersteun je onze Servicedesk. Je bent hier medeverantwoordelijk voor het beoordelen, behandelen, afhandelen, toewijzen en bewaken van alle binnenkomende tickets en alarmen. Dit kan via ons ticketsysteem of telefonisch. Wij werken met Cisco, Brocade, Fortinet en meer en maken gebruik van technieken zoals DWDM/CWDM, MPLS, OSPF en BGP.

Wij bieden je


Ontwikkeling, kennis en gezelligheid! Je krijgt bij ons de kans om te leren en jezelf te ontwikkelen. Naarmate we zien dat je dingen oppakt krijg je steeds meer zelfstandigheid en vrijheid. Kom je bij ons stage lopen, dan ben je echt onderdeel van het team: je krijgt veel vrijheid. Wil je een keer mee naar een glasvezelaansluiting of een datacenter? Dat kan!

Daarnaast bieden we je een goede begeleiding tijdens je stage. We vragen je daarom -als de coronamaatregelen het toelaten- zoveel mogelijk fysiek op kantoor aanwezig te zijn. Op kantoor is altijd een vraagbaak aanwezig en krijg je elke week een 1-op-1 gesprek om je stage te bespreken.

Naast hard werken vinden wij het ook leuk om samen leuke dingen te doen. Van (virtuele) vrijmibo’s tot aan leuke teamuitjes. Kijk anders even op ons Instagram account om hier een indruk van te krijgen! Ons kantoor ligt direct naast het station van Arnhem aan Sonsbeekzijde en ben je er zo met het OV. Uiteraard krijg je ook een stagevergoeding en een laptop van ons.En wie ben jij

Onze ervaring leert dat ons netwerkomgeving dusdanig complex is dat het interessant is om bij ons stage te lopen. Dit kan tijdens jouw eindstage van MBO niveau 4 of in jouw derde of vierde jaar van het HBO. Je krijgt hier veel verantwoordelijkheid maar we zoeken ook stagiaires die initiatief tonen, enthousiast zijn om te leren en vrolijkheid met zich meebrengen. Het kan hier druk zijn dus het is belangrijk dat jij jouw hoofd koel weet te houden.

Vereisten


Nieuwsgierig?

Kom dan gerust met ons praten, wij zien jouw reactie heel graag tegemoet. Mocht je vragen hebben, stel ze via info@breedband.nl t.a.v. Ronald van der Gaag.