Servicedeskmedewerker

Omschrijving

  Plaats                              Arnhem

   Uren per week                 40 uur

  Werk-/denkniveau           MBO


Als Servicedeskmedewerker ben je verantwoordelijk voor het beoordelen, behandelen, afhandelen, toewijzen en bewaken van alle binnenkomende tickets en alarmen. Dit kan via ons ticketsysteem of telefonisch. 


Jij bent het eerste aanspreekpunt van onze klant, beantwoordt de technische vragen die je kan of zorgt ervoor dat de vraag bij de juiste persoon in de organisatie terecht komt. Daarnaast bewaak jij de voortgang van alle tickets zodat je zeker weet dat jouw collega’s onze klanten tijdig te woord staan. Meestal kan dit vanaf ons kantoor in Arnhem, soms moet je hiervoor naar onze klanten toe.

Onze Junior Network Engineers zorgen ervoor dat jij jouw kennis en vaardigheden ontwikkelt met als doel jou op dat niveau te laten functioneren. Zo staat jouw ontwikkeling bij ons nooit stil, en groei jij in functie en werkzaamheden.

Wij bieden jou
Technische en persoonlijke ontwikkeling. Tenminste, als je dat wilt. Jij staat hier namelijk zelf aan het roer van deze ontwikkeling, binnen de mogelijkheden van de organisatie. Ons doel is dat jij de kennis hebt om de stap te maken naar de functie Junior Network Engineer. Vrijheid is ook terug te vinden in onze manier van werken. Je krijgt zelfstandige taken en verantwoordelijkheden binnen een hecht en gezellig team. Omdat wij klein en autonoom zijn maken we snel stappen en zijn onze mogelijkheden oneindig.

Bovenal zijn wij een eigenwijs en gezellig bedrijf die met energie de markt aan het veroveren is. Naast hard werken doen we graag leuke dingen samen. Onze VrijMiBo’s zijn beroemd en met regelmaat hebben we leuke teamuitjes. Kijk anders even op ons Instagramaccount om hier een betere indruk van te krijgen. 


En wie ben jij  
Je hebt minimaal MBO niv. 4 ICT afgerond richting Netwerkbeheer of een passie hiervoor. Je kent de basis van CCNA en bent bereid om dit certificaat te halen. De kosten daarvoor zijn voor ons.

Daarnaast ben je klantgericht, stressbestendig, communicatief (in het Nederlands zowel schriftelijk als mondeling) en enthousiast. Je werkt graag in een team, maar durft zelfstandig zaken op te pakken. Je weet wanneer je om hulp moet vragen maar bent vooral iemand die zelf werk ziet liggen.Vereisten

Nieuwsgierig?

Kom dan gerust met ons praten, wij zien jouw reactie heel graag tegemoet. Mocht je vragen hebben staat onze Chef Talent Anouk je graag te woord. Zij is, ook via whatsapp, bereikbaar op 06-43014850 of per mail op anouk@breedband.nl.