Netwerk Engineer

Omschrijving

  Plaats                              Arnhem
   Uren per week                 40 uur
  Werk-/denkniveau           MBO

 

Wil jij met verfijnde techniek werken en zélf aan ons netwerk sleutelen? Bij Breedband kan dat. We ontwikkelen en beheren ons eigen netwerk. Als Netwerk Engineer zit je zelf aan de knoppen! Lokaal werk je aan ons eigen glasvezelnetwerk én landelijk aan ons transportnetwerk, dat we met nieuwste technologie hebben gebouwd. En…beginnen jouw handen al te jeuken?

 

Wij zijn Breedband

Breedband is als ISP de kleinste van de groten. Wij zijn super wendbaar en hebben persoonlijke aandacht voor onze klanten. Wij geloven dat we hen op voorsprong kunnen zetten met de beste digitale bereikbaarheid. Wij hebben passie voor techniek én voor wat die techniek oplost. Bij Breedband zijn we gedreven om iedere dag weer het verschil te maken voor onze klanten. Want als zij winnen, winnen wij ook!

 

Een positie die bij jouw past

Als Netwerk Engineer werk je bij Breedband in een hecht engineeringsteam en een super gezellig bedrijf. Je gaat aan de slag op onze skilled Servicedesk en als junior/medior Netwerk Engineer. Dit is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Je start op een positie met een persoonlijk ontwikkelplan, want persoonlijke groei vinden we heel belangrijk. Bij Breedband staat voortgang en vooruitgang altijd voorop.

 

Gave technieken

Kom je hier werken dan pak je de technische vraagstukken van onze klanten op. De ene keer zijn het eenvoudige vragen, de andere keer is het een complex project. Omdat wij ons netwerk zelf ontwikkelen en beheren heb jij als Netwerk Engineer de touwtjes in handen. Dat betekent ook dat je met de gaafste technieken werkt, zoals Virtualisatie, DWDM, CWDM, MPLS, OSPF, BGP en met Cisco, Fortinet en Brocade. Je bent dus niet alleen Netwerk Engineer, maar ook Cloud Engineer, Linux Engineer, Security Officer, VMWare specialist…. Bij Breedband krijg jij de unieke kans om jezelf te specialiseren in een gebied dat jij het tofst vindt.

 

Wat bieden we je nog meer?

Behalve uitdaging in je werk en een mooi persoonlijke ontwikkelingspad, kun je bij Breedband rekenen op werkplezier! We willen dat onze medewerkerstevredenheid minimaal een 9+ scoort. En daar doen we alles aan! Ons motto is ‘work hard play hard’. Samen zetten we iedere dag de schouders eronder om de ambities Breedband waar te maken. En ook samen genieten we van successen. Dat doen we iedere vrijdag in onze eigen ‘Breedbar’, we lunchen gezellig samen (wordt voor je verzorgd) en we organiseren te gekke teamuitjes!

Vereisten

Wie ben jij?

Je hebt een technische achtergrond binnen de ICT, minimaal MBO opgeleid niveau 4. Nóg belangrijker is dat jij enthousiast bent over netwerkengineering en jezelf daarin ziet ontwikkelen. Afhankelijk van jouw kennis begin je als Servicedeskmedewerker of als (junior/medior/senior) Netwerk Engineer. Belangrijk is dat je niet terugdeinst voor een uitdaging. Breedband is hartstikke ambitieus en altijd in beweging. Jij vindt dat leuk en wilt daaraan meewerken. Heb je goede ideeën, kom maar op! Breedband staat hier open voor, omdat we ons altijd samen aan het ontwikkelen zijn.