Key Accountmanager

Omschrijving

Breedband groeit, snel zelfs! Ons Salesteam is daarom op zoek naar een Key Accountmanager.

Het doel van de accountmanagers van Breedband is eigenlijk heel simpel; het verkopen van onze producten en diensten. Maar dan wel op een manier die bij ons past en waarbij de wensen en behoeften van onze klanten centraal staan. Wij bieden geen standaard oplossingen omgeven door paarse krokodillen. Wij maken het verschil door de beste digitale infrastructuur te bieden met het vraagstuk van onze klant centraal. Want alleen wanneer zij winnen, doen wij dat ook! 


Als Key Accountmanager ben je verantwoordelijk voor, zoals de functietitel al zegt, de Key Accounts van Breedband. Wij streven ernaar dat onze klanten ons minimaal waarderen met een 9. Hier speel jij een sleutelrol in. Jij bent namelijk aanspreekpunt voor onze bestaande Key Accounts en zorgt voor een optimale dienstverlening. Naarmate de processen en aangeboden dienstverlening van Breedband ingewikkelder worden, zo worden ook diens (technische) vraagstukken. Daar draag jij zorg voor. Jij bent spreekbuis voor deze klanten naar de diverse afdelingen bij Breedband (Customer Care, techniek, sales, directie) en je creëert kansen voor cross- en upselling. Dit alles verwerk jij in accountplannen. Hiervoor krijg je ondersteuning van een (junior) accountmanager. 


Daarnaast ben je ook bezig met het uitbreiden van ons portfolio van Key Accounts. Je krijgt binnen de kaders van de organisatie vrijheid om hier zelf invulling aan te geven. Je bouwt actief aan jouw netwerk en bent in the lead binnen het sales traject van onze Key Accounts. Dit zijn complexe trajecten, onze dienstverlening en producten zijn dat namelijk ook. Jij bijt je hierin vast, stelt accountplannen op, en breidt zo ons klantenbestand uit. 


Wie bieden jou

Eigenaarschap en de vrijheid om een nieuwe functie zélf vorm te geven en in te vullen. En dat in een bedrijf waar groei en ambitie de klok slaat. Wij hebben een winnaarsmentaliteit en dat stapje extra. Breedband werkt volgens de principes ‘één team, één taak’, ‘klant op voorsprong’, ‘persoonlijke groei’ en ‘samen de beste zijn’. Die kernwaarden zie je terug in je werk en door de hele organisatie. Waar Breedband voor staat zijn we trots op en dragen we uit. We durven te ondernemen met gezonde eigenwijsheid.

Hoe we dat doen? Gewoon, met ons boerenverstand en vooral met elkaar. Bij Breedband zijn we ervan overtuigd dat we alleen samen het verschil maken. Succes vieren we overigens ook samen. 


Dit doen wij op een top locatie in Arnhem met het mooiste uitzicht over de stad. Een verzorgde lunch en de wekelijkse VrijMiBo in eigen bar zijn inbegrepen! 


Wie ben jij

Jouw commerciële stijl is die van een adviseur, iemand die naast een klant zit en adviseert hoe zijn/haar digitale infrastructuur duurzaam ingericht kan worden. Je verkoopt niet alleen maar maakt het verschil door jouw klant op voorsprong te zetten, Je hebt al enige jaren ervaring binnen de sales, en bent toe aan een volgende stap waarbij meer diepgang in het salesproces gevraagd wordt. 

Jij bent nieuwsgierig, strategisch en vastberaden. Om voor elkaar te krijgen wat je graag wilt zet jij overtuigende én diplomatieke skills in. Jij hoort altijd meer dan wat klanten zeggen en weet hun wensen en behoeftes te vertalen naar praktische (netwerk)oplossingen.

Je werkt al enkele jaren als Accountmanager / Business Development Manager, het liefst binnen de ICT-sector. Maar bovenal herken jij jezelf in deze vacature, ben je gretig en wil je samen met ons winnen!

Vereisten

Nieuwsgierig?

Kom dan gerust met ons praten, wij zien jouw reactie heel graag tegemoet! Mocht je vragen hebben staat onze Chef Talent Anouk je graag te woord. Zij is, ook via whatsapp, bereikbaar op 06-43014850 of per mail op anouk@breedband.nl