Junior Network Engineer

Omschrijving

  Plaats                                 Arnhem
   Uren per week                 40 uur 
  Werk-/denkniveau           MBO


Junior Network Engineers zijn verantwoordelijk voor het oppakken en afhandelen van tickets en alarmeringen welke door de servicedeskmedewerkers aan jou zijn toegewezen. Dit zijn technische vragen van klanten welke soms hier op kantoor en soms op locatie oplost moeten worden. Belangrijk is dat jij de servicedeskmedewerkers meeneemt in wat je doet, zodat zij de volgende keer deze vragen zelf kunnen oplossen. Dat geeft jou de ruimte om andere taken op te pakken zoals het ondersteunen in één van onze technische projecten. Binnen deze functie maak je kennis met technieken als virtualisatie, DWDM, CWDM, MPLS, OSPF en BGP. Wij werken o.a. met Cisco, Fortinet en Brocade.

 

Als Junior Network Engineer ben je bovendien verantwoordelijk voor het zelfstandig opleveren van zakelijke klanten en consumenten. Dit gebeurt uiteraard op locatie en betreft zowel kleine als grote projecten (denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontwerpen van een nieuw netwerkstructuur voor een opdrachtgever met 43 locaties). De Medior Network Engineers ondersteunen jou bij vragen die je (nog) niet kan oplossen, zodat jij altijd leert en jouw technische kennis vergroot.

 

Wij bieden jou
Bij Breedband kan jij werken aan jouw technische kennis binnen een gezellig en enthousiast team. Onze focus ligt op jouw ontwikkeling waarbij het doel is om jou zo snel mogelijk op een Medior Network Engineers niveau te kunnen laten functioneren. Het enige wat jij hoeft te doen is hier initiatief toe te nemen. Je krijgt vrijheid in werkzaamheden waarbij team spirit hoog in het vaandel staat.

Bovenal zijn wij een eigenwijs en gezellig bedrijf die met energie de markt aan het veroveren is. Naast hard werken doen we graag leuke dingen samen. Onze VrijMiBo’s zijn beroemd en met regelmaat hebben we leuke teamuitjes. Kijk anders even op ons Instagramaccount om hier een betere indruk van te krijgen.


En wie ben jij

Een vakidioot, net zoals wij. Minimaal heb jij de opleiding MBO ICT op niv.4 afgerond. Het op zak hebben van een CCNA diploma is een eis. Eventuele aanvullende diploma’s verzorgen wij en stemmen we af op jouw ambities binnen onze organisatie.


Je bent stressbestendig en weet prioriteiten te stellen. Je hebt al ervaring opgedaan in het beantwoorden van klantvragen in de vorm van tickets en bent toe aan een volgende stap. Je bent communicatief vaardig en klantgericht. Tot slot ben je naast leergierig zelf ook iemand die graag kennis overbrengt.Vereisten

Nieuwsgierig?

Kom dan gerust met ons praten, wij zien jouw reactie heel graag tegemoet. Mocht je vragen hebben staat onze Chef Talent Anouk je graag te woord. Zij is, ook via whatsapp, bereikbaar op 06-43014850 of per mail op anouk@breedband.nl