Junior Accountmanager

Omschrijving

Breedband groeit, snel zelfs! Ons salesteam is daarom op zoek naar een (junior) Accountmanager!

Het doel van de accountmanagers van Breedband is eigenlijk heel simpel; het verkopen van onze producten en diensten. Maar dan wel op een manier die bij ons past en waarbij de wensen en behoeften van onze klanten centraal staan. Wij bieden geen standaard oplossingen omgeven door paarse krokodillen. Wij maken het verschil door de beste digitale infrastructuur te bieden met het vraagstuk van onze klant centraal. Want alleen wanneer zij winnen, doen wij dat ook!

Als Accountmanager houd jij je bezig met het opbouwen, onderhouden en uitbouwen van relaties met nieuwe en bestaande relaties van Breedband. Je zult je enkel focussen op de zakelijke markt. Afhankelijk van jouw ervaring pak jij zelfstandig of samen met jouw collega’s commerciële werkzaamheden op.

Heb je iets minder ervaring? Dan word je gekoppeld aan een collega waarbij je eerst ondersteunde werkzaamheden uitvoert. Denk hierbij aan het bezoeken van klanten en prospects, ben je aanspreekpunt voor huidige klanten en lopende projecten, offertes opstellen en overige administratie. Jouw collega heeft de lead, jij leert de kneepjes van het vak.

Heb je ervaring en/of laat je zien dat je dit zelfstandig kan? Fantastisch. Dan krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om dat te doen. Naar mate de tijd verstrijkt zullen de salestrajecten ook complexer worden. Zo blijft Breedband je uitdagen om het beste uit jezelf te halen.

Is het dan enkel het binnenhalen van new business? Nee, dat is het niet. Breedband streeft ernaar dat onze klanten ons waarderen met minimaal een 9. Om dit te bereiken ondersteun jij niet alleen jouw collega, maar ben je ook zelfstandig verantwoordelijk voor het optimaal onderhouden van relaties met onze huidige klanten. Jij weet altijd wat hier speelt, zodat je daar op een slimme manier op in kan spelen.

Wij bieden jou

Een plek waar jij terecht kan met jouw (sales) ambitie. Jij wilt winnen, en deze winnaarsmentaliteit kun je hier volledig kwijt. Bij Breedband is de groei van de organisatie net zo belangrijk als jouw persoonlijke groei, en daarom werken we actief aan jouw ontwikkeling. Jij komt in een ontwikkelprogramma afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. En dit binnen een team waar kameraadschap hoog in het vaandel staat, waar successen samen gevierd worden en waarin we overtuigd zijn dat we enkel samen het verschil maken. Klik op deze link om van onze collega’s meer te horen over ons DNA. 


Dit doen wij trouwens op een toplocatie in Arnhem, met het mooiste uitzicht over de stad. Een verzorgde lunch en wekelijkse VrijMiBo in eigen bar zijn inbegrepen. 


Wie ben jij

Jij bent een enthousiaste en nieuwsgierig professional waar sales en commercie door de aderen stromen. Idealiter heb je een HBO opleiding afgerond en/of ervaring opgedaan in een commerciële rol maar nog belangrijker vinden wij het dat je energiek en ambitieus bent en vol met passie zit. 


Het is bovendien belangrijk dat jij energie haalt uit sales trajecten waarbij je werkt met een complexe dienstverlening en ingewikkelde producten. Het is geen vereiste dat je ervaring hebt binnen de ICT, maar het hebben van een hoge mate van affiniteit wel. Hier moet je jouw tanden in willen vastbijten om jouw klanten van onze toegevoegde waarde te overtuigen. Bovenal moet je willen leren en ontwikkelen om jezelf en Breedband elke dag beter te maken.

Vereisten

Nieuwsgierig?

Stuur ons dan een kort bericht inclusief CV of LinkedIn-profiel, een uitgebreide motivatiebrief is niet noodzakelijk. Mocht je vragen hebben, onze Chef Talent Anouk staat je graag te woord. Zij is bereikbaar op 06-43014850 of per e-mail op anouk@breedband.nl.