Content Specialist

Omschrijving

Breedband is brand new! Een nieuwe naam én een nieuwe look & feel. De afgelopen maanden heeft Marketing zijn handen vol gehad aan de nieuwe positionering. Nu gaan we volle kracht naar buiten met ons verhaal. Als Content Specialist is dat jouw pakkie an!

Marketingteam

De Content Specialist maakt onderdeel uit van het Marketingteam van Breedband. Samen met de Marketing Manager en de Marketeer zet je ons bedrijf en onze producten en diensten stevig op de kaart. Dat doe je richting (potentiële) klanten, collega’s, relaties en eigenlijk iedereen die het leuk vindt om Breedband te volgen.

Wat ga je doen

Je bedenkt, creëert en publiceert content voor met name onze online kanalen. Je slaat aan op de uitdaging om op een leuke én duidelijke manier verhalen te vertellen binnen een technische omgeving. De Content Specialist bij Breedband is een creatief brein dat goed is met tekst en beeld. Een veelzijdig type met lef! Je kunt (korte) pakkende teksten schrijven en je bent aardig handig met het maken en bewerken van foto’s en video’s. Sociale media kennen geen geheimen voor je en een online advertentie of mailing schud jij zo uit je mouw.

Wij bieden jou

We vragen nogal wat van je, daar krijg jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid voor terug. Je kunt rekenen op een toffe functie voor 40 uur per week bij een jong en ambitieus bedrijf. Breedband werkt volgens de principes ‘één team, één taak’, ‘klant op voorsprong’, ‘persoonlijke groei’ en ‘samen de beste zijn’. Die kernwaarden zie je terug in je werk en door de hele organisatie. Waar Breedband voor staat zijn we trots op en dragen we uit. We durven te ondernemen met gezonde eigenwijsheid. En daar mag jij met content handen en voeten aangeven!

Werkplezier 8+

Onze collega’s waarderen het werkplezier bij Breedband met een 8+. Niet zo gek als je veel vrijheid ervaart in je functie, werkzaamheden uitdagend zijn en er altijd iets te beleven is. Denk aan de personeelsuitjes, samen sporten, de wekelijkse VrijMiBo in eigen bar en de dagelijks verzorgde lunch. Benieuwd wat onze collega’s over Breedband zeggen? Kijk dan hier.

Vereisten

Wie ben jij

Jij bent een creatieve conceptuele denker, die ideeën makkelijk vertaalt naar branded content. Je kunt werken met programma’s zoals InDesign, Photoshop en Premiere Pro. Je bent visueel ingesteld en vindt het leuk om online nieuwe dingen uit te proberen. Je werkt zelfstandig en houdt het initiatief aan jouw kant. Jouw nieuwsgierigheid en enthousiasme zijn aanstekelijk en de dynamiek van een snelgroeiende en veranderende organisatie schrikt jou niet af. Sterker nog, jij grijpt de kansen die voorbij komen!

Nieuwsgierig?

Kom dan gerust met ons praten, wij zien jouw reactie heel graag tegemoet. Mocht je vragen hebben staat onze Chef Talent Anouk je graag te woord. Zij is, ook via WhatsApp, bereikbaar op 06-43014850 of per e-mail via anouk@breedband.nl.