Accountmanager Inside Sales

Omschrijving

Wij zoeken een Accountmanager Inside Sales

Als Accountmanager Inside Sales bij Breedband & Signet, onderdeel van het Europese team.blue, help jij klanten in het MKB succesvol te zijn met de beste oplossingen op het gebied van internet & networking. Wij geloven dat onze klanten het verschil kunnen maken met onze producten en diensten. Je geeft daarom het beste advies, levert de snelste service en je kiest voor persoonlijk zakendoen.


Als Accountmanager Inside Sales draag je bij aan het opbouwen en uitbouwen van nieuwe en bestaande relaties in de zakelijke markt. Je krijgt energie van salestrajecten van ICT-producten en -diensten. Bij Breedband & Signet werk je in een jonge, dynamische omgeving omringd door ambitie en passie voor het vak. Daarom vinden we het belangrijk dat je gedreven bent en affiniteit hebt met onze branche. Afhankelijk van jouw werkervaring bedien jij een deel van onze klanten zelfstandig of, zeker in het begin, in samenwerking met een ervaren collega.


In de rol van Accountmanager Inside Sales onderhoud je nauw contact met klanten en prospects, werk je aan lopende trajecten, stel je offertes op en voer je administratie uit. Je bent een echte teamspeler met een goede neus voor sales en commercie. Je enthousiasme, nieuwsgierigheid en pro-activiteit zijn aanstekelijk! Behalve het binnenhalen van new business, richt je je ook op de klanttevredenheid van bestaande relaties. Je ondersteunt je collega’s hierin en investeert ook zelf in de warme band met onze relaties. Wat vragen wij verder?

 • Je hebt minimaal een MBO-opleiding afgerond
 • Je hebt enige ervaring in een commerciële rol
 • Je hebt affiniteit met de IT-branche
 • Je beschikt over goede Nederlandse en Engelse vaardigheden, schriftelijk als mondeling


Wij bieden jou

Bij Breedband en Signet kun je terecht met jouw (sales)ambitie. Naarmate de tijd verstrijkt worden de salestrajecten complexer. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen; zo blijven we je uitdagen om het beste uit jezelf te halen. En dat binnen een team waar successen samen worden gevierd en de overtuiging heerst dat we alleen samen het verschil kunnen maken. We besteden veel aandacht aan onze open bedrijfscultuur; we scoren hoog op werksfeer en onderlinge collegialiteit. Wat bieden we jou verder?

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van de werkervaring ligt het salaris tussen de € 2.200 – 2.800 bruto per maand, met de mogelijkheid om wat extra te verdienen bij goede prestatie.
 • Jaarlijks opleidingsbudget van € 1.500 euro
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
 • Laptop
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Remote werken; vanuit huis en vanaf onze kantoren in Arnhem en Eindhoven


Over ons
Breedband & Signet werken met ruim 50 connectiviteitsspecialisten vanuit Arnhem en Eindhoven nauw samen onder de vlag van het Europese techpowerhouse team.blue. Door deze samenwerking vormen we een stevig fundament in de connectivitymarkt en kunnen we onze klanten een compleet dienstenportfolio aanbieden.


Vereisten

Interesse?
Ben jij de nieuwe Accountmanager Inside Sales die wij zoeken? Dan maken we graag kennis met je en zien we jouw sollicitatie tegemoet! Heb je vragen over de vacature, schroom dan niet om te contact te zoeken met Salesmanager Matthijs van Yren via matthijs@breedband.nl of bel 088 - 599 99 20.