Accountmanager

Omschrijving

Wij zoeken een Sales Accountmanager

Als Accountmanager bij Breedband help jij klanten het verschil te maken met de beste digitale infrastructuur. Je verkoopt niet zomaar producten en diensten, jij levert de best passende oplossing voor onze klanten afgestemd op hun wensen en behoeften. En bij Breedband doen we dat op een manier die bij ons past: goed, snel en leuk!

Als Accountmanager houd jij je bij Breedband bezig met het opbouwen, onderhouden en uitbouwen van nieuwe en bestaande relaties in de zakelijke markt. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring pak jij zelfstandig en/of samen met collega’s commerciële werkzaamheden op. Je gaat aan de slag met salestrajecten die om complexe producten en diensten draaien. Het is geen vereiste dat je ervaring hebt binnen de ICT, maar affiniteit met onze branche is wel een pre.

In het begin van jouw werkperiode koppelen we je aan een ervaren collega, waarmee je nauw optrekt. Hierdoor leer je de kneepjes van het vak én onze dienstverlening goed kennen. Wat ga je zoal doen? Klanten en prospects bezoeken, offertes opstellen en overige salesadministratie. Je bent -samen- het aanspreekpunt voor klanten en je bewaakt lopende trajecten. Mogelijk kun je dit al zelfstandig en anders groei je er bij Breedband in. Je krijgt bij ons de vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Naar mate de tijd verstrijkt worden salestrajecten complexer. Zo blijft Breedband je uitdagen om het beste uit jezelf te halen.

Als Accountmanager is het binnenhalen van new business natuurlijk een belangrijke pijler. Daarnaast streven we naar een hoge kwaliteit van dienstverlening. Klanten waarderen die momenteel met maar liefst een 9+! Om dit vast te houden ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het optimaal onderhouden van relaties met onze huidige klanten. Jij weet altijd wat er speelt, zodat je daar klantgericht op kunt inspelen. 


Over Breedband

Breedband is een Internet Service Provider. We leveren aan bedrijven supersnel internet via een eigen glasvezelnetwerk in de regio Arnhem en via een landelijk netwerk in samenwerking met IT-partners. Daarnaast bouwen én beheren we zelf bedrijfsnetwerken voor klanten en leveren we Clouddiensten.


Breedband helpt klanten het verschil te maken met de beste digitale infrastructuur van Nederland. Wij geloven dat ze hun impact kunnen vergroten met onze producten en diensten. En dat doen we op onze eigen wijze; goed, snel en leuk. Klanten kunnen rekenen op het beste advies, de snelste service en persoonlijk contact.


Onlangs is Breedband overgenomen door Signet uit Eindhoven. Samen vallen we als zelfstandige merken onder het Europese techpowerhouse team.blue. Door deze samenwerking vormen we een stevig fundament in de connectivitymarkt en kunnen we onze klanten een compleet dienstenportfolio aanbieden. En jij mag daar onderdeel van uitmaken!

Wij bieden jou

Bij Breedband krijgen jouw (sales)ambitie en winnaarsmentaliteit zeker een plek! Je komt te werken in een team waar kameraadschap hoog in het vaandel staat, waar successen samen worden gevierd en waarin de overtuiging heerst dat alleen samen het verschil kan worden gemaakt. Bij Breedband is persoonlijke groei een belangrijke kernwaarde. We werken daarom actief aan jouw ontwikkeling middels een persoonlijk ontwikkelplan. Afhankelijk van jouw werkervaring ligt het salaris tussen de 2500 euro en 3000 euro per maand. 


Vanwege de maatregelen rondom COVID-19, werken wij allemaal vanuit huis. Als de maatregelen het weer toelaten, werken we vanuit ons kantoor in Arnhem. Een toplocatie naast centraal station met het mooiste uitzicht over de stad. Een verzorgde lunch en wekelijkse VrijMiBo in eigen bar zijn inbegrepen!


Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste, gedreven en nieuwsgierige professional. Sales en commercie stromen door jouw aderen. Je hebt een afgeronde hbo-opleiding en/of ervaring opgedaan in een commerciële rol. Maar nog belangrijker vinden wij dat je energiek, ambitieus en gepassioneerd bent. Jij bijt je vast in salestrajecten en je kunt onze klanten van onze toegevoegde waarde overtuigen. Bovenal wil je jezelf blijven ontwikkelen en grijp je kansen aan in het belang van Breedband.

Vereisten

Nieuwsgierig?

Stuur ons dan een kort bericht inclusief CV of LinkedIn-profiel, een uitgebreide motivatiebrief is niet noodzakelijk. Mocht je vragen hebben over deze vacature, dan staat onze Marketing & HR Manager Liza Zeilstra voor je klaar. Je kunt haar bereiken door te bellen naar 088 - 599 99 99 of te mailen naar liza@breedband.nl.