Accountmanager

Omschrijving

Wij zoeken een Accountmanager

Als Accountmanager bij Breedband & Signet, onderdeel van het Europese team.blue, help jij klanten in het MKB succesvol te zijn met de beste oplossingen op het gebied van internet & networking. Wij geloven dat onze klanten het verschil kunnen maken met onze producten en diensten. Je geeft daarom het beste advies, levert de snelste service en je kiest voor persoonlijk zakendoen.  


Als Accountmanager bij Breedband & Signet ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en uitbouwen van nieuwe en bestaande relaties in de zakelijke markt. Je krijgt energie van salestrajecten met (vaak) complexe ICT-vraagstukken en dito producten en diensten. Bij Breedband & Signet werk je in een jonge, dynamische omgeving omringd door ambitie en passie voor het vak. Daarom vinden we het belangrijker dat je gedreven bent en affiniteit hebt met onze branche, dan dat je meerdere jaren in een commerciële rol hebt gewerkt.    


Het binnenhalen van new business is iets waar jij als Accountmanager warm voor loopt. Jij kunt klanten overtuigen van onze toegevoegde waarde als ICT-dienstverlener. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het optimaal onderhouden van de hechte relaties met onze klanten. Jij weet wat er speelt en gaat daar klantgericht op in. En dat is een uitdaging in onze snel veranderende wereld! Een goede samenwerking met je collega’s van Presales & Productmanagement, Techniek en Marketing is daarom cruciaal.


Begin je als Accountmanager bij ons dan koppelen we je in eerste instantie aan een ervaren collega, waarmee je zowel op kantoor als remote nauw optrekt. Je leert onze dienstverlening hierdoor goed kennen. Je bent -samen- het aanspreekpunt voor klanten in het middensegment en je bewaakt de lopende trajecten. Naarmate de tijd verstrijkt worden de salestrajecten complexer. Je krijgt bij ons de vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Zo blijven we je uitdagen om het beste uit jezelf te halen!


Wat breng jij ons?
Wij zoeken een Accountmanager met enthousiasme, doorzettingsvermogen en overtuigingskracht. Een teamspeler die het leuk vindt om creatieve oplossingen te bedenken voor uitdagende klantvragen. Je streeft naar een hoge kwaliteit van dienstverlening en je draagt bij aan continue verbetering van de klanttevredenheid als de samenwerking en die van onze producten en diensten. Wat vragen wij verder?

 • Je hebt een commerciële HBO-opleiding afgerond en/of je functioneert op HBO werk-/denkniveau
 • Je hebt enkele jaren ervaring in een commerciële functie
 • Je hebt sterke affiniteit met de IT-branche
 • Je beschikt over goede Nederlandse en Engelse vaardigheden, schriftelijk als mondeling


Wat bieden we jou?
Breedband & Signet hebben de slagkracht en de mogelijkheden van een grote organisatie, maar we zijn flexibel en wendbaar zoals je dat bij een kleiner persoonlijk bedrijf verwacht. We besteden veel aandacht aan onze open bedrijfscultuur; we scoren hoog op werksfeer en onderlinge collegialiteit. Er wordt hard gewerkt en successen vieren we als collega’s samen. Persoonlijk groei staat bij ons centraal; je krijgt de vrijheid om jezelf volop te ontwikkelen. Wat bieden we verder?

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van de werkervaring ligt het salaris tussen de € 3.100 – 3.700 bruto per maand, met de mogelijkheid om wat extra te verdienen bij goede prestatie.
 • Jaarlijks opleidingsbudget van € 1.500 euro
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
 • Laptop
 • Pensioenregeling
 • Afhankelijk van je klantsegment en hoeveelheid klantbezoeken behoort een leaseauto tot de mogelijkheden. In een nette reiskostenvergoeding wordt minimaal voorzien.
 • Je standplaats is vooral aan het bureau van de klant of aan de voordeur van een potentiële klant, maar onze kantoren zijn gevestigd in Arnhem en Eindhoven.

Over ons
Breedband & Signet werken met ruim 50 connectiviteitsspecialisten vanuit Arnhem en Eindhoven nauw samen onder de vlag van het Europese techpowerhouse team.blue. Door deze samenwerking vormen we een stevig fundament in de connectivitymarkt en kunnen we onze klanten een compleet dienstenportfolio aanbieden.

Vereisten

Interesse?
Ben jij de nieuwe Accountmanager die wij zoeken? Dan maken we graag kennis met je en zien we jouw sollicitatie tegemoet! Heb je vragen over de vacature, schroom dan niet om te contact te zoeken met Salesmanager Matthijs van Yren via matthijs@breedband.nl of bel 088 - 599 99 20.